La Ghironda

Suggesties:

burrata variatie van tomaatjes Gazpacho-ijs krokante Parmaham

carpaccio van ossenhaas crème van mascarpone zomertruffel

tartaar van tonijn pittige crème van zongedroogde tomaatjes

5 oesters “Gillardeau nr4” op ijs geserveerd met toast

“pepata” van mosselen salie kerstomaat witte wijn

 

gegrilde ossenhaas “Txogitxu” verse truffel risotto “Aquerello”

gemarineerde lamskoteletjes parmigiana reductie van rode wijn

tagliolini zeevruchten groene asperges

Tonijn kort gebakken balsamico tapenade van Taggiasche olijven

ravioli aardappel kabeljauw vongole wilde scampi

 

soepje van aardbei oude balsamico vanille-ijs

fantasie van witte en zwarte chocolade met framboos

tiramisu van verse aardbei & huisgedraaid ijs van “Fragolino”

 

Kaviaar:

gebakken gnochi langoustine bieslook 3gr. Imperial Heritage

risotto ‘acquerello’ tartaar van langoustines 6gr.  Imperial Heritage

tartaar van ossenhaas 6gf Imperial Heritage

verse spaghetti “a la chitarra” 9gr Imperial Heritage