La carne – Vleesgerechten:
tagliata di controfiletto “Rubia Galega”alla rucola e olio al rosomarino
(rib-eye dry-aged 3wk rucola gepofte tomaatjes Parmezaan)min 2p |
35.00€ |
Filetto al gusto forte
( ossenhaas” txogitxu” vlees-jus kerstomaatjes gebrande paprika basilicum) |
34.00€ |
ossobuco
( kalfsschenkel tomatensaus groentjes afgewerkt met gremolata) |
27,00€ |
Il pesce – Visgerechten:
delizie del mare min.2p
kreeft/langustine/jakobsvrucht/reuzegamba/oester/mosselen/vongole/kingkrab/scampi |
55.00€ |
Pesce misto alla griglia min. 2 p.
(verschillende visbereidingen met elk hun begeleiding) |
32,00€ |
Orata al forno
(Dorade onder grof zeezout gegaard in de oven ) |
26,00€ |
Gamberoni giganti gratinate
(gegratineerde reuzengamba’s ) |
35,00€ |
Astice alla griglia
( Gegrilde kreeft ) |
dagprijs |